Declaraţia Conducerii

SC LAZAR & SÖHNE SRL

   Conducerea societăţii LAZAR & SOHNE consideră că succesul societăţii depinde de înţelegerea necesităţilor clienţilor şi de asigurarea satisfacţiei maxime a acestora privind consumul produselor noastre.

  Atingerea acestui obiectiv poate fi realizata numai prin implicarea tuturor salariatilor, carora le-am asigurat resurse si mijloace necesare realizarii de produse si servicii de calitate , care ating si chiar depasesc exigenta clientilor nostri. Incurajam angajatii sa-si alinieze interesele proprii cu cele ale societatii si sa se implice cu responsabilitate in realizarea sarcinilor, pentru a fi satisfacuti atat ei, cat si clientii nostri.

  Sistemul de management al calitatii aflat in subordinea directa a administratorului asigura garantia controlului produselor si serviciilor executate.Suntem preocupati de optimizarea continua a sistemului, pentru a ajunge la excelenta calitativa. Suntem capabili sa implementam si sa utilizam un sistem de management al calitatii pentru a adauga valoare produsului oferit, dar si pentru a demonstra clientilor cat suntem de valorosi pe piata.


Administrator,
VIOREL LAZAR